RITA-Korvakorut
RITA-Korvakorut

RITA-Korvakorut

30,00 €
sis. 24 % ALV
Yhdessä yletymme tähtiin!
Saatavuus 32 kpl

Mitkä Rita-korvakorut?

Rita-korvakorut ovat rohkeuden, sitkeyden ja yhdessä tekemisen symboleja. Ne kertovat kantajansa tarinaa. Nämä uniikit ja laadukkaat korvakorut sopivat niin juhliin, arvokkaisiin tilaisuuksiin kuin rennompaankin bisnespukeutumiseen. 

Kuka Rita?

Vuoden pakolaisnaiseksi 2016 valittu Rita Kostama on kiehtova persoona, jonka rohkeus ja peräänantamattomuus inspiroivat niin pakolaistaustaisia naisia kuin ketä tahansa, joka on joutunut taistelemaan paikastaan työelämässä.

Rita on opiskellut äitiyden ja työn ohella itsensä ensin yo-merkonomiksi ja sitten vielä AMK-tradenomiksi – molemmat tutkinnot uudella kielellä. Valmistuttuaan Rita törmäsi kuitenkin työelämässä ennakkoluuloihin ja syrjintään, jotka estivät hänen etenemisensä koulutusta vastaaviin tehtäviin. Rita ei lannistunut, vaan vaati tasavertaista kohtelua kantasuomalaisiin kollegoihinsa nähden. Kun sitä ei tullut, hän perusti oman yrityksen.

Rita ei ole tyytynyt edistämään vain omaa uraansa, vaan hän haluaa kehittää myös omaa elinympäristöään ja koko Suomea. Keväällä 2017 Rita valittiin Järvenpään kaupunginvaltuustoon, jossa hän edelleen vaikuttaa. Eduskuntavaaleissakin vuonna 2019 kannatus oli lupaava. 

Lukuisien luottamustoimien lisäksi Rita tekee vapaaehtoistyötä esimerkiksi Järvenpään Lions Clubille, Järvenpään seurakunnalle, Amnestylle, Suomen Pakolaisavulle ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry:lle.

Kenelle Rita-korvakorut on tarkoitettu? 

Rita-korvakorut on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tehdä hyvää. Ihmisille, jotka haluavat auttaa ja kannustaa muita tavoittelemaan unelmiaan. Jokainen, joka pukee Rita-korvakorut korviinsa, kertoo Ritan sanomaa: Yhdessä yletymme tähtiin!

Miksi Rita-korvakorut on tehty? 

Rita-korvakorut syntyivät kahdesta syystä. Näillä korvakoruilla Rita haluaa kunnioittaa heitä, jotka ovat olleet tukemassa häntä työuran alkuun Suomessa. Mutta aivan erityisesti Rita haluaa näiden korvakorujen avulla muistuttaa meitä kaikkia kannustamisen voimasta ja tärkeydestä.

Kuka on suunnitellut Rita-korvakorut?

Rita-korvakorut on suunnitellut partiolippukunta Järvenpään Scoutit ja korujen toteutti Fatwood. Suunnittelija suunnitteli nämä uniikit korvakorut, koska halusi kertoa Ritan tarinaa eteenpäin. Korvakoruihin maalattu kultamaalaus viestii Ritan maailmasta sekä ajatuksesta, että yhdessä kaikilla on mahdollisuus yltää tähtiin.

Mitä materiaalia Rita-korvakorut ovat?

Rita-korvakorut ovat uniikkeja designluomusia, jotka on valmisteltu laadukkaasta kotimaisesta ohutviilukoivuvanerista. Metalliosat ovat kullattuja eivätkä sisällä nikkeliä.

Hyväntekeväisyysosuus

5€ osuus ostettujen korvakorujen hinnasta menee hyväntekeväisyyteen todella tärkeää työtä tekevän partiolippukunta Järvenpään Scouttien hyväksi.  

Järjestön arvot sekä ja toiminnat ovat lähellä Ritan sydäntä. Rita tietää, että lahjoitus menee perille sekä hyödyttää juuri heitä, jotka ovat heikoimmassa asemassa ja avun tarpeessa. Hän oli itsekin pienenä partiolaisissa ja sai sieltä hyviä tietoja ja taitoja. 

Scoutit tarjoavat partiotoimintaa, joka on avointa eri taustoista tuleville lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. He haluavat olla yhteisö, johon on helppo tulla mukaan ja jossa tuntee kuuluvansa joukkoon. Lippukunnassa tehdään ja koetaan asioita yhdessä, eikä ketään jätetä yksin. Partiossa saa varmasti uusia ystäviä. Scoutit tarjoavat lapsille, nuorille ja aikuisille unohtumattomia elämyksiä sekä oppimisen ja itsensä ylittämisen kokemuksia. Partion kautta oppii uusia asioita ja pääsee mukaan seikkailuihin, joihin muuten ei pääsisi. 


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.